top of page

onze diensten

Verzekeringen 

Hup & Fidom verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringskantoor. Dat betekent dat wij bij diverse maatschappijen uw verzekering kunnen onderbrengen. Wij stellen hierbij de belangen van onze klant voorop. U kunt bij Hup & Fidom verzekeringen o.a. terecht voor particuliere en zakelijke verzekeringen.

 

Bel voor informatie of advies met onze verzekeringsafdeling 

 tel. 0528 - 23 33 98 of mail naar verzekering@hupenfidomverzekeringen.nl 

Hypotheken 

Bent u op zoek naar een hypotheek of financieel advies? Bij de adviseurs van GeldXpert Hoogeveen bent u aan het goede adres. Persoonlijk in gesprek met uw eigen hypotheekadviseur. 

Hypotheken en verzekeringen gaan om geld, vaak veel geld. Een deel van uw salaris gaat er jarenlang naar toe, elke maand weer. U rekent zo op een veilig thuis en op reserves voor onverwachte uitgaven.

 

Bel voor een hypotheekafspraak of financieel advies met onze hypotheekafdeling

 0528 - 23 28 85 of mail naar hoogeveen@geldxpert.nl 

 

Advies 

Er is veel veranderd de afgelopen jaren op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Wij hebben deze veranderingen positief meegenomen in onze bedrijfsvoering. Nog meer advies op maat en als onafhankelijk adviseur altijd de belangen van de klant voorop. Wij bekijken per klant de meest gunstige voorwaarden die het beste aanlsuiten bij de huidige situatie. 

 

HupenFidomHoogeveen-42.jpg
Rudi met fiets.png
bottom of page